REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Peci: Bashkë i dalim zot tokës sonë! Prishtinë, 18 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në kuadër të vizitave të tij në teren me qëllim të vëzhgimit nga afër të punës së... Ministri Peci: Bashkë i dalim zot tokës sonë!
Sqarim nga MBPZhR / AUV! 17.03.2023 Sqarim nga MBPZhR / AUV! Prishtinë, 17 mars 2023 - Duke u bazuar në kërkesën e Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci për zbatueshmërinë e Ligjit për Kontrollin e Duhanit, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka inspektuar bufet të cilat gjenden në objektin e “Ish-Rilindjes”, ku aktualisht janë të vendosura stafi i disa Ministrive. Në inspektimin e bërë para disa ditësh, njëra hapësirë e cila ka shërbyer si bufe është mbyllur sipas paragrafit 1 të nenit 11 të Ligjit Nr. 04/L-156, ndërsa tjetra është gjobitur për...
Mbahet seminari për kultivarët e rrushit rezistente ndaj sëmundjeve 16.03.2023 Mbahet seminari për kultivarët e rrushit rezistente ndaj sëmundjeve Prishtinë, 16 mars - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec në bashkëpunim me Shoqërinë për prodhimin e fidanëve të hardhisë “VCR - Raushedo”, si dhe përfaqësuesin e kësaj shoqërie për Kosovë dhe Shqipëri “Agroherbal” Sh.P.K organizuan seminarin me titull “Kultivarë hardhie tejet të qëndrueshëm ndaj sëmundjeve & Klone të përzgjedhura nga kultivar hardhish shqiptare”.
Ministri Peci kërkon funksionalizimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit 16.03.2023 Ministri Peci kërkon funksionalizimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit Prishtinë, 16 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka kërkuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që duke u bazuar në përgjegjësitë ligjore, si dhe interesimin për funksionalitet të plotë karshi mandatit dhe përgjegjësive që...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31