REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Gratë në bujqësi, perspektivë e re për zhvillim të qëndrueshëm Prishtinë, 26 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u mirëprit për vizitën e tij të radhës në terren nga Shpresa Tafa, e cila tash e 5 vite bashkë me... Gratë në bujqësi, perspektivë e re për zhvillim të qëndrueshëm
Ministri i BPZhR-së, Faton Peci nënshkruan UA për kafshët shoqëruese 25.05.2023 Ministri i BPZhR-së, Faton Peci nënshkruan UA për kafshët shoqëruese Prishtinë, 25 maj - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci në mëngjesin e sotëm nënshkroi Udhëzimin Administrativ për kushtet dhe kërkesat teknike që duhet plotësuar nga strehimoret e kafshëve shoqëruese, akt ky ligjor i cili ua përcakton komunave në mbarë territorin e Rep. së Kosovës, kushtet se si duhet t’i trajtojnë kafshët shoqëruese.
MBPZhR/AZhB fillon procedurën e kontrollës në terren për PPD 2023 21.05.2023 MBPZhR/AZhB fillon procedurën e kontrollës në terren për PPD 2023 Prishtinë, 21 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nën shoqërimin e Kryeshefes së Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Venera Çerkini dolën në terren për të parë nga afër ecurinë e punës së inspektorëve të AZhB-së të cilët nga dita e sotme kanë filluar inspektimin e kulturave bujqësore tek fermerët aplikues në kuadër të Programit për Pagesa Direkte - Subvencione 2023.
Ministri Peci pret në takim Zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland 19.05.2023 Ministri Peci pret në takim Zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland Prishtinë, 19 maj 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci e mirëpriti në një takim zyrtar Zëvendës Presidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland me të cilin bashkëbiseduan mbi aspekte të ndryshme të zhvillimit bujqësor, duke...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30