REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi dhe kryeparlamentari Veseli sot vizitojnë Komunën e Mamushës

23.04.2015

Ju njoftojmë se sot (23 prill), ora 15:00, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, dhe Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri do të vizitojnë Komunën e Mamushës, me ç’rast do të takohen me kryetarin e kësaj komune, si dhe do të vizitojnë disa fermerë.

Pas kësaj, rreth orës 16:00, ministri Krasniqi dhe kryetari Veseli vizitojnë Kooperativën Bujqësore të Grave “Krusha”,  në Krushë të Madhe të Rahovecit.

Mirëpresim ekipet tuaja!

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31