REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Krasniqi dhe Ambasadori O’Connell nënshkruajnë sot një marrëveshje bashkëpunimi

13.08.2015

Të nderuar gazetarë,

Ju njoftojmë se sot (13 gusht), ora 13:00, në objektin e MBPZhR-së, ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë, Ruairi O'Connell do të nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi. Detajet e marrëveshjes do të bëhen të ditura sot gjatë nënshkrimit.

Mirëpresim ekipet tuaja.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31