REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministria e Bujqësisë dhe Land Steiemark të gatshme për bashkëpunim në bujqësi Prishtinë, 14 shtator 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pritur sot në një takim delegacionin nga Qeveria e Land Steiemark të Austrisë, të kryesuar nga Martin... Ministria e Bujqësisë dhe Land Steiemark të gatshme për bashkëpunim në bujqësi
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione 08.09.2021 Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione Prishtinë, 08 shtator 2021 - Ministra e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore.
Ministri Faton Peci mori pjesë në Festën e Vjeljes së Rrushit 07.09.2021 Ministri Faton Peci mori pjesë në Festën e Vjeljes së Rrushit Rahovec, 07 shtator 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka marrë pjesë sot në ceremoninë e hapjes së Festës për Vjeljen e Rrushit në Komunën e Rahovecit.
Ministria e Bujqësisë organizoi trajnimin për fillimin e periudhës së aplikimit për subvencione 07.09.2021 Ministria e Bujqësisë organizoi trajnimin për fillimin e periudhës së aplikimit për subvencione Prishtinë, 07 shtator 2021 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në vazhdën e përgatitjeve për publikimin e Thirrjes për aplikim për Pagesa Direkte 2021- subvencione, ka organizuar sot trajnimin online me të gjithë zyrtarët e Drejtorive Komunale për...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30