REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministrja Zivic takoi zëvëndësambasadorin e Gjermanisë, Jan Akselom Vosom Prishtinë, 18 korrik 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ka pritur në një takim zëvendësambasadorin e Gjermanisë në Prishtinë, Jan Akselom Vosom, me... Ministrja Zivic  takoi zëvëndësambasadorin e Gjermanisë, Jan Akselom Vosom
Ministrja Zivic takoi deputeten Emilia Rexhepi 16.07.2019 Ministrja Zivic takoi deputeten Emilia Rexhepi Prishtinë, 16 korrik 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic u takua sot me Presidenten e Partisë së Re Demokratike dhe deputeten në Kuvendin e Kosovës, Emilia Rexhepi. Gjatë këtij takimi është biseduar rreth ofrimit të mbështetjes dhe përmirësimit të statusit të komuniteteve pakicë në Kosovë. Presidentja e Partisë së Re Demokratike, Emilia Rexhepi, ka kërkuar nga ministrja mbështetje për fermerët e komuniteteve minoritare.
Fermerët e Kaçanikut do të kenë mbështetjen e MBPZhR-së 16.07.2019 Fermerët e Kaçanikut do të kenë mbështetjen e MBPZhR-së Prishtinë, 16 korrik 2019 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes masave të shumta përkrahëse do të vazhdojë mbështetjen e veprimtarive bujqësore në Komunën e Kaçanikut. Kështu është shprehur, ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic, gjatë takimit që sot pati me nënkryetarin e Komunës së Kaçanikut, Ylber Bajra, ku është biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë.
MBPZhR dhe UNDP bashkëpunojnë për përkrahjen e grave fermere 15.07.2019 MBPZhR dhe UNDP bashkëpunojnë për përkrahjen e grave fermere Prishtinë, 15 korrik - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka takuar përfaqësuesen kryesore të UNDP-së, në Kosovë, Maria Suokko, me të cilën ka biseduar për bashkëpunimin e deritanishëm mes dy institucioneve, si dhe për projektet e...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31