MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
8.5 milionë euro për sektorin e bletarisë Prishtinë, 20 maj 2024 - Mbështetja e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për sektorin e bletarisë përmes subvencioneve dhe granteve arrin në 8.5 milionë euro. Kjo... 8.5 milionë euro për sektorin e bletarisë
Ministri Peci takoi përfaqësuesit e shoqatave bujqësore 18.04.2024 Ministri Peci takoi përfaqësuesit e shoqatave bujqësore Prishtinë, 18 prill 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka takuar sot përfaqësuesit e disa shoqatave bujqësore në vend, me të cilët kanë diskutuar për të arriturat e përbashkëta dhe sfidat që kanë shoqatat e prodhuesve të kulturave të ndryshme bujqësore në vendin tonë.
Komunikatë për Media 17.04.2024 Komunikatë për Media Prishtinë, 17 prill 2024 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i është bashkuar fushatës sensibilizuese të Ministrisë së Drejtësisë “Sot dhe çdo ditë tjetër”, me qëllim të promovimit të Politikës kundër Ngacmimit Seksual në Organet e Administratës Publike në Republikën e Kosovës, politikë kjo e aprovuar nga Qeveria e Kosovës.
Zëvendësministri Radulovic vizitoi fermerët në fshatin Bërnicë dhe Gracë 17.04.2024 Zëvendësministri Radulovic vizitoi fermerët në fshatin Bërnicë dhe Gracë Prishtinë, 17 prill - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Lazar Radulovic ka vizituar fermerët në fshatin Bërnicë të Poshtme të Komunës së Prishtinës dhe ata në fshatin Gracë të Komunës së Vushtrrisë, ku nga afër...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31