REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Me vendim të Qeverisë, ndahen edhe 2.5 milionë Euro për fermerët Prishtinë, 23 dhjetor 2021 - Pas mbledhjes së Qeverisë të mbajtur gjatë ditës së sotme, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mbajti konferencë për media... Me vendim të Qeverisë, ndahen edhe 2.5 milionë Euro për fermerët
Ministri Faton Peci: Për nëntë muaj kemi avancuar politikat bujqësore si asnjëherë më parë 14.12.2021 Ministri Faton Peci: Për nëntë muaj kemi avancuar politikat bujqësore si asnjëherë më parë Prishtinë, 14 dhjetor 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka raportuar sot para Komisionit Parlamentar për Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë, për të prezantuar të arriturat e deritanishme për periudhën nëntë mujore në zhvillimin dhe avancimin e politikave bujqësore.
Task Forca për Mbrojtjen e Pyjeve miratoi Planin e Veprimit për parandalimin e prerjeve ilegale 10.12.2021 Task Forca për Mbrojtjen e Pyjeve miratoi Planin e Veprimit për parandalimin e prerjeve ilegale Prishtinë, 10 dhjetor 2021 - Task Forca për Mbrojtjen dhe Shfrytëzimin e Ligjshëm të Pyjeve në Kosovë ka aprovuar Planin e Veprimit për Parandalimin e Prerjeve Ilegale të Pyjeve në gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Aprovimi i Planit të Veprimi është bërë sot gjatë takimit të kësaj Task Force, ku kryesues i takimit ishte Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me prezencë të përfaqësuesve nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Ministria e Industrisë,...
MBPZhR dhe FAO trajnojnë gazetarët për raportimin në pylltari 09.12.2021 MBPZhR dhe FAO trajnojnë gazetarët për raportimin në pylltari Prishtinë, 09 dhjetor 2021 – Programi për fuqizimin e menaxhimit të qëndrueshëm të pyjeve, financuar nga Suedia, zbatuar nga FAO, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), po mban trajnim për gazetarët e mediave në...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31