REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

14.06.2018

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO