REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Rikalo takoi ambasadorin e Hungarisë, Laszlo Markusz 2017-10-03 Prishtinë, 03 tetor 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, me të cilën ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për prioritetet dhe projektet zhvillimore të MBPZhR-së. më shumë
Deklaratë për media 2017-09-15 E njoftojë publikun se informatat që janë shfaqur për mua këto ditë të fundit janë të pasakta dhe qëllimkeqe dhe kanë për qëllim që të më diskreditojnë mua, Listën Serbe, Qeverinë e sapokrijuar dhe punën time të ardhshme në Ministrinë e bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit rural. më shumë
Ministri Rikalo takoi stafin udhëheqës të MBPZHR-së 2017-09-13 Prishtinë, 13 shtator 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka mbajtur sot një takim njoftues me Sekretarin e Përgjithshëm të ministrisë, Kapllan Halimi, Kryeshefin e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Elhami Hajdari dhe atë të Agjencisë Pyjore të Kosovës, Ahmet Zejnullahu, si dhe me drejtorët e departamenteve... më shumë
Nenad Rikalo pranoi detyrën e ministrit të Bujqësisë 2017-09-12 Prishtinë, 12 shtator 2017 - Ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, sot pranoi detyrën e re nga ministri i deritashëm Kurtan Kajtazi. Me këtë rast, ish ministri Kajtazi, e ka njoftuar për së afërmi ministrin e ri me punën e bërë deri më tani. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO