REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Bashkëpunimi rajonal, progres i qëndrueshëm ekonomik 2017-04-26 Prishtinë, 26 prill 2017 – Shkëmbimi i përvojave dhe ideve në mes vendeve të rajonit është i domosdoshëm për përmirësimin e politikave bujqësore dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të zonave rurale në nivel kombëtar dhe rajonal. Kështu u shpreh ministri Krasniqi në takimin që e zhvilloi sot me Sekretarin e Grupit Punues Drejtues (SWG)... më shumë
Mbështetje e vazhdueshme për fermerët e Deçanit 2017-04-20 Prishtinë, 20 prill 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë. më shumë
Sekretari Halimi: Bujqësia sektor që po kontribuon në rritjen ekonomike 2017-04-18 Prishtinë, 18 prill 2017 – Politikat zhvillimore të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural kanë ndikuar në zhvillimin ekonomik të vendit në përgjithësi dhe në avancimin e bujqësisë si sektor me mjaft potencial. Po ashtu përmes mbështetjes së ministrisë gjatë vitit të kaluar kemi arritur të krijojmë rreth... më shumë
Agrobizneset vendore po fuqizohen me mbështetjen e MBPZHR-së 2017-04-13 Prishtinë, 13 prill 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim përfaqësuesit e Odës Afariste të Kosovës, të cilët i ka njoftuar me zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, veçanërisht në sektorin e prodhimit dhe përpunimit, si dhe me programet mbështetëse të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

KOSOVO IN UNESCO