REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zgjatet deri më 10 prill afati për aplikim për pagesa direkte 2017-03-21 Prishtinë, 21 mars 2017 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka vendosur që afati për aplikim për pagesa direkte për grurë, misër, luledielli, thekër, farë gruri, perime në fushë të hapur, vreshta dhe pemishte ekzistuese, material fidanor, për blegtori, bletari, pula vojse, dosa në riprodhim, për bujqësi organike, si dhe... më shumë
Januzi: Mbështetje e vazhdueshme për projektet bujqësore 2017-03-21 Prishtinë, 21 mars 2017 – Përkrahja e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes granteve investive dhe pagesave direkte për sektorin e bujqësisë, ka ndikuar në shtimin e prodhimtarisë bujqësore në vend. Kjo mbështetje e ministrisë do të vazhdojë edhe sivjet, ku investimet e ministrisë përmes programeve... më shumë
Ministri Krasniqi në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi 2017-03-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Në këtë forum po marrin pjesë përfaqësues të kompanive të mëdha botërore që merren me zhvillimin e... më shumë
Rritet dukshëm konsumimi i qumështit të freskët vendor 2017-03-09 Prishtinë, 09 mars 2017 - Tash e disa muaj është lansuar edhe zyrtarisht në treg qumështi i freskët nga disa kompani prodhuese vendore dhe nga atëherë është vërejtur një rritje e madhe e konsumimit të tij. Kjo ka ardhur edhe si rezultat i fushatës promovuese që Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural po e realizon në bashkëpunim me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

KOSOVO IN UNESCO