REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Januzi: Ditët fushore të rëndësishme për sektorin e bujqësisë 2017-04-06 Prishtinë, 06 prill 2017 – Organizimi i ditëve fushore, po del të jetë mjaft i dobishëm për shumë fermerë vendorë, pasi që ata po arrijnë që të marrin informata dhe këshilla nga ekspertët e pranishëm në këtë ditë. Kështu është shprehur zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

KOSOVO IN UNESCO