REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Publikohen rezultatet preliminare të granteve për disa sektor 2018-08-02 Prishtinë, 02 gusht 2018 - Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar sot vlerësimin preliminar për një pjesë të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për vitin 2018. më shumë
Ministri Rikalo takoi pronarët e qendrave grumbulluese të mjedrës 2018-07-24 Prishtinë, 24 korrik 2018 – Qendrat grumbulluese janë një hallkë e rëndësishme e qëndrueshmërisë dhe rritjes së prodhimit dhe shitjes së mjedrës. Këto qendra do të mbështeten nga MBPZHR-ja në rritjen e kapaciteteve dhe kjo mbështetje është duke vazhduar edhe gjatë këtij viti, me qëllim të tejkalimit të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO