REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Banka Botërore mbi 20 milionë euro për bujqësi dhe zhvillim rural 2018-01-31 Prishtinë, 31 janar 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim menaxherin e Zyrës së Bankës Botërore në Kosovë, Marco Mantovanelli, me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin e mëtutjeshëm në kuadër të Projektit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural (ARDP) të BB-së, përmes... më shumë
Kërkohet zbatimi i ligjit për pasurimin e miellit 2018-01-04 Prishtinë, 04 janar 2018 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me UNICEF-in dhe me të gjitha institucionet tjera vendore do të vazhdojnë bashkëpunimin për të ndikuar në implementimin e Ligjit për Pasurimin e Miellit. Krahas kësaj, udhëheqësit e këtyre institucioneve kanë kërkuar po ashtu kontroll më... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO