REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Premtohet mbështetje e mëtutjeshme nga Banka Botërore 2017-12-01 Prishtinë, 1 dhjetor 2017 - Në një takim të mbajtur sot mes Zëvendësministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Isni Kilaj dhe delegacionit të Bankës Botërore në Kosovë, konkretisht Projektin e Sigurisë së Ujërave dhe Mbrojtjes së Kanalizimeve (VSCP), u vlerësua lart mbështetja e deritanishme e realizuar nëpërmjet... më shumë
Zëvendësministri Krasniqi takoi drejtorin e IKC-së 2017-11-22 Prishtinë, 22 nëntor 2017 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqi ka pritur sot në një takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës “Initiative for Kosova Community”, Ekrem Bajrami dhe anëtarë të tjerë, me ç’rast diskutuan... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

KOSOVO IN UNESCO