REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kërkohet zbatimi i ligjit për pasurimin e miellit 2018-01-04 Prishtinë, 04 janar 2018 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me UNICEF-in dhe me të gjitha institucionet tjera vendore do të vazhdojnë bashkëpunimin për të ndikuar në implementimin e Ligjit për Pasurimin e Miellit. Krahas kësaj, udhëheqësit e këtyre institucioneve kanë kërkuar po ashtu kontroll më... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

KOSOVO IN UNESCO