REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Këshilltarët Politik

  

Danica LabanKëshilltare e lartë politike e Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38461
Email: [email protected]
Dragan PetrovicKëshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
Muhametalli Mergjollar Këshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
Milan Kostic Këshilltar politik i Ministrit
Tel: +381(0)38 200 38459
Email: [email protected]
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

KOSOVO IN UNESCO