REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Asistente e Ministrit

Gresa A'mulaAsistente Ekzekutive

Zyra nr. 229
Tel. 038/20038428
E-mail. [email protected] 

Mimoza BlakajAsistente Administrative

Zyra nr. 229
Tel. 038/20038706
E-mail. [email protected]

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO