REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Sekretari Halimi: Ministria e Bujqësisë do t'i mbështesë prodhuesit e djathit Prishtinë, 08 dhjetor 2017 - Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan Halimi ka marrë pjesë sot në konferencën me temën... Sekretari Halimi: Ministria e Bujqësisë do t'i mbështesë prodhuesit e djathit
Certifikohen 22 ekspertë të sigurisë ushqimore 07.12.2017 Certifikohen 22 ekspertë të sigurisë ushqimore Prishtinë, 07 dhjetor 2017 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Isni Kilaj, ka marrë pjesë sot në ceremoninë e certifikimit të inspektorëve dhe auditorëve vendorë për sigurinë ushqimore. Gjatë kësaj ceremonie, e cila është organizuar nga USAID-i dhe MBPZHR-ja, shtatë ekspertë vendorë u pajisën me certifikatën inspektorë të GLOBAL.A.P-it dhe 15 të tjerë me certifikatën për auditor të HACCP-it, ku i gjithë procesi është bërë nga trupa...
Ministri Rikalo priti ambasadorin e Austrisë, Gernot Pfandler 06.12.2017 Ministri Rikalo priti ambasadorin e Austrisë, Gernot Pfandler Prishtinë, 06 dhjetor 2017 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur në një takim ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler dhe shefin e Zyrës Koordinuese të Agjencisë Austriake për Zhvillim (ADA), Gunther Zimmer.
Premtohet mbështetje e mëtutjeshme nga Banka Botërore 01.12.2017 Premtohet mbështetje e mëtutjeshme nga Banka Botërore Prishtinë, 1 dhjetor 2017 - Në një takim të mbajtur sot mes Zëvendësministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Isni Kilaj dhe delegacionit të Bankës Botërore në Kosovë, konkretisht Projektin e Sigurisë së Ujërave dhe Mbrojtjes së...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO