REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Zëvendësministri Krasniqi takoi drejtorin e IKC-së Prishtinë, 22 nëntor 2017 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqi ka pritur sot në një takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës... Zëvendësministri Krasniqi takoi drejtorin e IKC-së
MBPZHR-ja bënë lancimin e Pakos së Ligjeve për të Drejtat e Njeriut 22.11.2017 MBPZHR-ja bënë lancimin e Pakos së Ligjeve për të Drejtat e Njeriut Prishtinë, 22 nëntor 2017 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përkatësisht Njësia për Mbrojtje nga Diskriminimi dhe të Drejtat e Njeriut në mbështetje të Zyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të MBPZHR-së, Kapllan Halimit, sot në ambientet e hotel “Amazona” ka bërë lancimin e Pakos së ligjeve për të Drejtat e Njeriut.
Ministri Rikalo merr pjesë në takimin e ministrave të bujqësisë të EJL-së 17.11.2017 Ministri Rikalo merr pjesë në takimin e ministrave të bujqësisë të EJL-së Prishtinë, 17 nëntor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, së bashku me drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verës, Bekim Hoxha mori pjesë në takimin e rregullt vjetor të ministrave të bujqësisë të Evropës Juglindore (EJL).
MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë 15.11.2017 MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë Prishtinë, 14 nëntor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur në një takim drejtorin e programit të GIZ-it për Kosovën, James Macbeth, si dhe zëvëndësambasadorin e Gjermanisë në Prishtinë, Jan Axel Voss, me të cilët...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO