REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Rikalo takoi profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s Prishtinë, 24 shtator 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s, të cilët i ka njoftuar më... Ministri Rikalo takoi profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s
Mbështetja e Bankës Botërore në realizimin e projekteve të ujitjes 20.09.2018 Mbështetja e Bankës Botërore në realizimin e projekteve të ujitjes Prishtinë, 20 shtator 2018 - Gjatë ditës së sotme, zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi bashkë me Sekretarin e Përgjithshëm të MBPZHR-së, Kapllan Halimi pritën në një takim zyrtarët e Bankës Botërore, Diego Garrido Martin dhe Silvia Mauri me të cilët biseduan lidhur me projektet aktuale dhe mundësinë e realizimit të projekteve të përbashkëta edhe për të ardhmen në zhvillimin dhe avancimin e sektorit të bujqësisë.
Konferencë ministrore ndërkombëtare mbi rëndësinë e fermerëve të rinj për të ardhmen e bujqësisë 24.08.2018 Konferencë ministrore ndërkombëtare mbi rëndësinë e fermerëve të rinj për të ardhmen e bujqësisë Prishtinë, 24 gusht 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, me ftesë të zëvendëskryeministrit, njëherësh Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ushqimit të Republikës së Sllovenisë, Dejan Zidan, po merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare Ministrore me temën “Zonat rurale dhe bujqësia si një mundësi për Njerëz të rinj”, e cila po mbahet në Maribor të Sllovenisë.
Banka Botërore premton përkrahje për projektet e ujitjes në sektorin e bujqësisë 15.08.2018 Banka Botërore premton përkrahje për projektet e ujitjes në sektorin e bujqësisë Prishtinë, 15 gusht 2018 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim një ekip të Bankës Botërore, të cilët janë të angazhuar në kuadër të projektit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural,...
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO