# mbylle
MBPZHR - Logo SHQIP | ENGLISH | SRPSKI
Qeveria e Kosoves - Logo
  MINISTRIA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  VIDEO GALERIA
Ministria / Zëvendësministrat

 

xhabirXhabir Morina

Zëvendësministër Ministrisë së Bujqësisë,
Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

 

Datëlindja:
03.06.1959

Vendlindja:
Gjilan

Vendbanimi i përhershëm:
Ferizaj, Rr. ,,Lepenci'' nr. 7

Edukimi:
Universiteti i Prishtinës / Fakulteti Filozofik / Departamenti i Shkencave Politike dhe Administratës Publike, me notë mesatare 9.51 dhe i ka përfunduar provimet e nivelit Master me notë mesatare 10.00.
Kursi Pasunieversitar 3 Mujor intensiv për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci i Akademisë Diplomatike Shqiptare.

Përvoja institucionale dhe politike:
- Sekretar i Degës së PDK-së në Ferizaj, një mandat e më tepër,
- Anëtar i Kryesisë së Degës së PDK-së që nga viti 2001,
- Anëtar i Këshillit Drejtues të PDK-së në dy mandate,
- Drejtor i Drejtorisë së Administratës dhe Personelit në Komunën e Ferizajt, mars 2008-qershor 2010,
- Anëtar i Komisionit për Emërime të Larta dhe Disiplinë në Polici, nga 24 shtatori i vitit 2008.

Është autor i monografisë ,,Shembull qëndrese dhe pathyeshmërie'', kushtuar Rexhep Bislimit (1966-1998), komandantit të parë të UÇK-së për Ferizaj e rrethinë. Ka shkrime të botuara në gazetat e përditshme të Kosovës dhe në tre numra të revistës periodike POLITICUM të Asociacionit Kosovar të Studentëve të Shkencave Politike.

Komunikon me shkrim dhe me gojë në gjuhën serbokroate.

 

 

 

zv_MinistriJashar Çukiqi

Zëvendësministër Ministrisë së Bujqësisë,
Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

 

Datëlindja:
24.11.1957

Vendlindja:
Prizren

Vendbanimi i përhershëm:
Prizren, Rr. ,,Astrit Sluli'' nr. 9

Edukimi:
Universiteti i Prishtinës / Fakulteti Juridik / Departamenti Juridik në Prishtinë. Vijon studimet master në Prishtinë, në drejtimin e së drejtës penale.

Përvoja institucionale dhe politike:
Në vitin 2008 ka punuar në Entin Statistikor në Prishtinë,
ku ka bërë regjistrimin formal të popullsisë civile.
10 nëntor 2010-Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Prishtinë.
Më 23.05.2011 emërohet si Zëvendës Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
Njeh dhe komunikon katër gjuhë.

  RAPORTE DHE PUBLIKIME
  Më shumë publikime  
  LIDHJET INSTITUCIONALE
Webmail  |  Set as Homepage  |  Autorët  |  RSS
Adresa: Rr. Nëna Terezë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel: 038 211 821
Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2010 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural