REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Rikalo dhe Ambasadori amerikan Delawie vizituan fermerët e Junikut Prishtinë, 19 prill 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo bashkë me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Prishtinë, Greg Delawie dhe... Ministri Rikalo dhe Ambasadori amerikan Delawie vizituan fermerët e Junikut
MBPZHR-ja procedon në Qeveri Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike 11.04.2018 MBPZHR-ja procedon në Qeveri Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike Prishtinë, 11 prill 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka proceduar sot në Qeverinë e Kosovës Projektligjin për Ushqim dhe Projektligjin për Pijet e Forta Alkoolike. Procedimi i mëtejmë i këtyre ligjeve dhe miratimi i tyre do të ndikojë në krijimin dhe forcimin e mëtejmë të bazës ligjore për rregullimin e kërkesave në fushën e ushqimit, mbrojtjes së shëndetit publik dhe përcaktimit të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit.
Është hapur zyra rajonale e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë në Mitrovicën e Veriut 03.04.2018 Është hapur zyra rajonale e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë në Mitrovicën e Veriut Prishtinë, 3 prill 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton prodhuesit bujqësor individual dhe fermat bujqësore, si dhe të gjithë ata që dëshirojnë të merren me prodhimin bujqësor dhe zhvillimin rural, se në Mitrovicën e Veriut ka filluar punën zyra rajonale e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, si dhe zyrat për shërbime këshillimore në komunat Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq.
Ministria e Bujqësisë zgjat afatin e aplikimit për subvencione 30.03.2018 Ministria e Bujqësisë zgjat afatin e aplikimit për subvencione Prishtinë, 30 mars 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët se afati për aplikim për pagesa direkte për vitin 2018, është zgjatur deri më 13 prill 2018.
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

KOSOVO IN UNESCO